zaterdag 26 januari 2013

Tribunes gebouwd of als bouwpakket

Wij hebben de tribune REPLAY al eens voor U toegelicht een solide tribune zonder franje die direct op het maaiveld geplaatst wordt. Vandaag wil ik de tribune LIVE onder de aandacht brengen , deze tribune is een luxe versie van de eerder genoemde Replay.
 
 
 
Replay met aluminium dug-outs
 
Tribune Live staat  100 cm boven het maaiveld dat betekent een beter overzicht op het speelveld, daarvoor wordt de tribune uitgevoerd met een looppad, balustrade en trappen en zoals altijd is de tribune makkelijk op te bouwen door enkele handige clubleden, natuurlijk doet Intra Sport dat graag voor u maar U bespaart daar veel geld mee . 
 
 
Keurig gesorteerd worden onderdelen aan geleverd, wij verzorgen de tekeningen , het ankerplan en leveren de beton ankers etc.. Bijna altijd zorgt de vereniging voor de beton fundatie en ook hiervoor worden tekeningen en berekeningen geleverd.  
 
 
Ons motto alles is mogelijk, u heeft dus de keuze uit hardhouten bank-planken of kunststof kuipstoelen maar ook luxe businessclub stoelen behoren tot de mogelijkheden,en dat helpt u mogelijk weer bij de sponsoring van het geheel.
 
 
Afwijken van onze standaard maten kan ook !
 
 


Als die dan "staat" is het een plaatje, die  levenslang meegaat , de hier afgebeelde tribune is 28 meter lang en geschikt voor 280 personen. U kunt voor meer informatie even kijken op onze site of even op.......http://www.youtube.com/IntraSportNL gluren .In mijn volgende uitspatting wil ik met u nog enkele details delen .
 
 U staat er niet alleen voor !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten