zaterdag 5 januari 2013

Jeugd in beweging


Vooral in deze tijd is het belangrijk dat onze jeugd beweegt op de sportvereniging, maar ook op straat en op het schoolplein. Tegenwoordig heeft jeugd teveel afleiding en zoekt steeds meer vertier in games, computers, tablets, sociale media etc..

20 jaar geleden kon er nog voldoende "gespeeld" worden op "trapveldjes" en op straat,  het enige probleem waren een paar gebroken ruiten, een boze buurman die de ballen lek prikte, en soms moest er hard gelopen worden om de politie te ontwijken.

Vandaag .....as we speak.... is dat onmogelijk, het verkeer , regelgeving en onze tolerantie t.o.v. jeugd zorgen ervoor dat jeugd niet meer of weinig buiten onderneemt. Gelukkig zijn er veel gemeentes die voor speelplekken en sportveldjes zorgen.

Enkele voorbeelden vindt op panna soccer op de site van Intra Sport . Voor scholen leveren wij tegenwoordig kleinere panna/ soccervelden met bijv.  afmeting van 5x 10 meter .Of een ovaal van ca.. 6 meter doorsnede. Ideaal ook voor verenigingen  waar de jongste jeugd geen zin heeft in,...... 1.5 uur kijken naar voetballende ouderen ...Ook voor hockey maken wij mini hockeyvelden.....<aangepast aan de specifieke eisen van deze sport. <hockey> .

Tot slot meld ik nog dat wij samen met SKW shop en onze fabriek in Roemenië een super de luxe combinatie kooi < voetbal en basketbal > hebben ontwikkeld . Het frame van zwaar verzinkt staal en de achterwanden en zijwanden van geïmpregneerd hout , duurzaam en ijzersterk .


                                                    Groeten uit  koud Roemenië !!!!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten