zondag 3 februari 2013

Tribunes type LIVE .........

Tribunes type LIVE
 
Ik wil U graag eerst deelgenoot maken van het feit dat ik vorige week voor het eerst in 25 jaar een tribune verkocht heb aan 2 dames, zij hebben bij de gemeente een plan ingediend voor de verbetering van het sportpark en dat is goedgekeurd ,vervolgens hebben de dames de financiering geregeld ..... chapeau, hoedje af voor deze kanjers.
 

De  tribune Live is ondanks zijn wat hogere prijs erg populair, hij heeft uitstraling die past bij de omgeving , robuust ,sterk . de tribune staat 100 cm boven het maaiveld  dat geeft een beter overzicht ,de balustrade ,het gangpad en de trappen geven de tribune een indrukwekkend "smoel".
 
 
Ook bij zelfbouw leveren wij alle tekeningen en berekeningen ,de vereniging maakt zelf een situatie schets.Een probleem geeft dat nooit. Als alles volgens de regels ingeleverd wordt hebben de betreffende ambtenaren geen werk dus is de vergunning snel een feit.


Standaard uitvoering  met hardhouten bankplanken, kuipstoelen kan ook ...


Deze tribune is opgebouwd op een onderbouw gerealiseerd door een aannemer in de verenging, onder tribune ruimte voor kleedkamers met in het midden de spelersdoorgang .



Zo hard hoeft U het niet te spelen !!!!!
 

Het eind resultaat mag er zijn en u kunt er als vereniging trots op zijn, wij adviseren u graag en voor bijna iedere vereniging hebben wij een oplossing boven afgebeelde tribune is in de bestaande veldafscheiding geplaatst dus er is altijd ruimte genoeg .De volgende uitspatting gaat over de levering en de bouw van tribunes, ballenvangers en hekwerken in Bonaire......

U staat er niet alleen voor !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten