zaterdag 26 januari 2013

Tribunes gebouwd of als bouwpakket

Wij hebben de tribune REPLAY al eens voor U toegelicht een solide tribune zonder franje die direct op het maaiveld geplaatst wordt. Vandaag wil ik de tribune LIVE onder de aandacht brengen , deze tribune is een luxe versie van de eerder genoemde Replay.
 
 
 
Replay met aluminium dug-outs
 
Tribune Live staat  100 cm boven het maaiveld dat betekent een beter overzicht op het speelveld, daarvoor wordt de tribune uitgevoerd met een looppad, balustrade en trappen en zoals altijd is de tribune makkelijk op te bouwen door enkele handige clubleden, natuurlijk doet Intra Sport dat graag voor u maar U bespaart daar veel geld mee . 
 
 
Keurig gesorteerd worden onderdelen aan geleverd, wij verzorgen de tekeningen , het ankerplan en leveren de beton ankers etc.. Bijna altijd zorgt de vereniging voor de beton fundatie en ook hiervoor worden tekeningen en berekeningen geleverd.  
 
 
Ons motto alles is mogelijk, u heeft dus de keuze uit hardhouten bank-planken of kunststof kuipstoelen maar ook luxe businessclub stoelen behoren tot de mogelijkheden,en dat helpt u mogelijk weer bij de sponsoring van het geheel.
 
 
Afwijken van onze standaard maten kan ook !
 
 


Als die dan "staat" is het een plaatje, die  levenslang meegaat , de hier afgebeelde tribune is 28 meter lang en geschikt voor 280 personen. U kunt voor meer informatie even kijken op onze site of even op.......http://www.youtube.com/IntraSportNL gluren .In mijn volgende uitspatting wil ik met u nog enkele details delen .
 
 U staat er niet alleen voor !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

zaterdag 19 januari 2013

Alpe d'Huez sportief hoogtepunt....

Alpe d"Huez sportief hoogtepunt of gekkenwerk ? In oktober j.l. is de directie/management groep van de Huttengroep naar de Alpe gereisd om de " moeder aller bergen" te beklimmen, op vrijdagmorgen vroeg vertrokken wij met 3 bussen en materiaal richting Frankrijk ,een lange gezellige reis,naar wel erg vroeg !!
s'middags bij aankomst in een verlaten skidorp verzamelen ....Aanwezig onze Roemeense directeur < een stoere fries getrouwd met een Roemeense >,  oboReifen, en nog 3 Duitse gasten, waaronder een advocaat en dat is bij problemen ook nooit weg. s Avonds  lekker eten en een goed glas wijn .
 
 
De volgende morgen stonden wij weer om 10 uur klaar < 16 man > om de berg te beklimmen , een ontzagwekkend monster met 26 bochten , waarvan sommigen staan als een muur .... daar moet je tegenop. Afzien dus .....jij hebt tijdens die beklimming nauwelijks tijd om te recupereren.
 
 
Ik ben zelf niet zo sportief maar ik heb toch veel respect voor mensen van 25 tot 66+ jaar die het toch maar een keer doen , petje af , ik heb ze zien zwoegen, zweten en bijna janken, het ging bij velen niet
hard..... langzaam maar ZEKER ......
Zelf heb ik 3 keer de Alpe gedaan !!!!! IK weet dus wat het betekend, hahhqahha , 1x als bijrijder en 2 x als chauffeur en verzorger in de volgauto. IK was dus einde van de dag nog fit. 
 
 
Uitzicht uit mijn hotelkamer
 
 
Het is een mooi landschap maar van je"af ' kijken zoals in Nederland lukt niet echt, boven op die verschrikkelijke bult is de eindstreep . Onze snelste man "de Roemeen Rien" 1.10 minuten, maar ja hij is wel afgetraind hij rijdt op hoog niveau "enduro extreme", een zware sport !! Verder maakt Rien met zijn mensen nog mooie producten. Ook knap de prestatie van Hutten senior <66 + > hij kwam in de staart van ons peloton binnen  3.uur 20 min .
 
 
Materiaal pech kwam ook voor, wel verdacht dat de mogelijke problemen al s"avond in de bar vooraf bij mij gemeld werden. Ik noem geen namen Ma........  !!
 
 
 
 
Bovenstaande foto toont een detail van deze "mensen doder". Ik krijg inmiddels ook weer begrip voor Lance Armstrong, hij had er alleen niet over moeten liegen,  nogmaals complimenten aan onze mensen die het bijna allemaal gehaald hebben , 's avonds nog geweldig doorgezakt , gezongen < nou ja> super gezellie ...... , daar zijn om begrijpelijke redenen geen beelden van , tot de volgende uitspatting . 
 

donderdag 10 januari 2013

Jeugd in beweging is de bakermat.........

 
 
 Beweging en sport zijn voor onze jeugd onmisbaar, zij worden erdoor gevormd en zij moeten mede zorgen voor samenleving die gezond is en mentaal sterk, gelukkig is e.e.a redelijk goed onderkent, veel gemeentes , sportverenigingen en ook het onderwijs doen er in Nederland alles aan om in die behoeften te voorzien .
 
 
Een klein voorbeeld is hierboven afgebeeld, een kunstgrasveld met daarop een grote voetbalkooi , deze mat is dus bijna alle dagen per jaar bespeelbaar, weinig onderhoud , het oog wil ook wat ,het ziet er dus zonder meer goed uit en dat houdt vandalisme weer in de hand.
 
 
 
Hierboven een foto van een pupillen dag voor keepers, E en F pupillen ,ook op kunstgras, krijgen de kans om ,in dit geval,  met "echte" keepers te trainen .
 
 
 
Vier tegen vier ,een spel ontwikkeld door de KNVB, geeft voetballers de kans om een partij te spelen waarbij er veel balcontact plaatsvindt , heel veel verenigingen hebben dit concept in middels omarmt en vooral de bal techniek jongeren moet met sprongen vooruit gaan.  
 
 
 
Bovenstaande foto is al een oude bekende in veel wijken en buurten ,een anti- vandalen doel afm. 200 x 300 cm , ijzersterk ,deze oude reus wordt terecht nog heel veel gebruikt . Deze voorbeelden zorgen ervoor dat er ook in een tijd van  bezuiniging  veel gesport kan worden . En als U nog twijfelt kijk dan maar even bij intra sport .Graag tot de volgende uitspatting  

zaterdag 5 januari 2013

Jeugd in beweging


Vooral in deze tijd is het belangrijk dat onze jeugd beweegt op de sportvereniging, maar ook op straat en op het schoolplein. Tegenwoordig heeft jeugd teveel afleiding en zoekt steeds meer vertier in games, computers, tablets, sociale media etc..

20 jaar geleden kon er nog voldoende "gespeeld" worden op "trapveldjes" en op straat,  het enige probleem waren een paar gebroken ruiten, een boze buurman die de ballen lek prikte, en soms moest er hard gelopen worden om de politie te ontwijken.

Vandaag .....as we speak.... is dat onmogelijk, het verkeer , regelgeving en onze tolerantie t.o.v. jeugd zorgen ervoor dat jeugd niet meer of weinig buiten onderneemt. Gelukkig zijn er veel gemeentes die voor speelplekken en sportveldjes zorgen.

Enkele voorbeelden vindt op panna soccer op de site van Intra Sport . Voor scholen leveren wij tegenwoordig kleinere panna/ soccervelden met bijv.  afmeting van 5x 10 meter .Of een ovaal van ca.. 6 meter doorsnede. Ideaal ook voor verenigingen  waar de jongste jeugd geen zin heeft in,...... 1.5 uur kijken naar voetballende ouderen ...Ook voor hockey maken wij mini hockeyvelden.....<aangepast aan de specifieke eisen van deze sport. <hockey> .

Tot slot meld ik nog dat wij samen met SKW shop en onze fabriek in Roemenië een super de luxe combinatie kooi < voetbal en basketbal > hebben ontwikkeld . Het frame van zwaar verzinkt staal en de achterwanden en zijwanden van geïmpregneerd hout , duurzaam en ijzersterk .


                                                    Groeten uit  koud Roemenië !!!!