zondag 24 maart 2013

voorbereiding op het nieuwe seizoen

Voorbereiding op het nieuwe seizoen begint vaak al in het voorjaar . Op deze snerpend koude voorjaars zondag kijk ik toch even vooruit .In het verleden heb ik het onderhoud van de velden al in een blog besproken, waarin ik uitvoerig de ballenvangers en veldafscheidingen heb belicht .Dit keer wil ik het hebben over de "hardware" op een sportveld want welke sport wij ook beoefenen , doelen, dug-outs,ballenvangers, veldafscheidingen,hoekvlaggen zijn onmisbaar!!!!

Vroeger was de dug-out een eenvoudig stalen dak met een wand,  die uitvoering ben ik ook in hout en kunststof tegengekomen ,tegenwoordig is dat vaak een dug-out van aluminium met polycarbonaat  platen als dak en wand uitvoeringen met kunststof kuipstoelen .

 
                      Ook leverbaar met hardhouten planken ,standaard lengtes 300 cm, 400 cm
                                              500cm ,600cm ,andere maten mogelijk

                                       
De 2de veldsport in Nederland is hockey,in aluminium hockeydoelen is een grote variĆ«teit aan uitvoeringen beschikbaar, met hout, rubber of aluminium slagplanken , voor natuurgras of kunstgras.

                              voor hockey deze veldafscheiding met hardhouten slagplanken
 
 
P-model voetbaldoel met ballenvanger
                           
P-model voetbaldoel <aluminium> met een ballenvanger, dit is verreweg het meest gebruikte doel  steeds meer worden echter volledig gelaste doelen gebruikt ,dit geldt ook voor pupillen doelen en trainingsdoelen ,al deze mogelijkheden worden gebruikt omdat veel verenigingen op kunstgras gaan spelen een trens die niet te stoppen is .
 
                                  
                                     Opklapbare net beugels onmisbaar op een kunstgras veld
                                                                            
 
Trainingdoelen in alle maten en uitvoeringen ,dit doel is ontstaan uit een plan van de KNVB geen slecht idee de jeugd  heeft veel meer balcontact
  
                                          

 Handbal...... deze handbal-doelen verplaatsbaar ,of vast  met vaste netbeugels of opklapbaar, ook dit product volledig aangepast aan het gebruik, Ook voor andere sporten zoals rugby , basketbal en volleybal leveren wij alle benodigde producten dus u kunt rustig sporten IntraSport regelt het voor U .                       
                                                             
                                                                U staat er dus niet alleen voor
             
                                                                                        

Geen opmerkingen:

Een reactie posten