maandag 18 februari 2013

Roken in kleine cafe's verboden

Roken in kleine cafe's verboden .
 
Het moest ervan komen een rookverbod in alle horecabedrijven, na de openbare gelegenheden, zijn nu ook de kleinere cafe's en horeca-gelegenheden aan de beurt. Wij kunnen er niet onderuit roken is bar ongezond, maar voor velen onder ons behoort het bij een stuk gezelligheid en goede sfeer.
 
 
Een eenzame fietser op zoek naar een droge gezellige plek.
 
Al jaren hebben wij bij Intra Sport 1 van de oplossingen, wij leveren een compleet pakket met aanbouw en vrijstaande overkappingen die veelvuldig gebruikt worden als rokerskap, en als er plaats is op uw terras kan een boogkap, zoals afgebeeld, de oplossing zijn.

 
Met of zonder zijwanden,vrijstaand of als aanbouw.
 

Eventueel ingericht met straatmeubilair, of sta- tafels en voor de koude avonden is een verwarming geen luxe maar noodzaak, uw klanten zijn tevreden, de rokers en de niet rokers,  met deze service. Een vergunning moet wel aangevraagd worden.
 
 
Dit tafereel is niet nodig, gewoon wat aan doen !!!! en iedereen happy.
 
 
 
Boogdaken zijn voor alle doeleinden geschikt, als carport ,aanbouw, jongeren of ouderen ontmoetingsplek of als droogloop, het design oogt strak en door de eenvoud van ontwerp is ook de prijs budgettair verantwoord.
 
 
Ook in een bosrijke omgeving met veel bomen en begroeiing misstaat een boogdak niet ,deze boogkap is voorzien van wanden uitgevoerd met dubbelstaafmat, ideaal om een klimop of iets dergelijks te laten groeien.
 
 
Alle boogdaken kunnen worden uitgevoerd met diverse wanden, polycarbonaat, dubbelstaafmatten , staal, hout en glas, in alle maten en uitvoeringen en worden gemonteerd geleverd .
 
 
 U staat er dus niet alleen voor !!!!!
 
 



 





  












Geen opmerkingen:

Een reactie posten