zondag 2 december 2012

tribunes en tribunebouw blog 2

Nog even recapituleren ..........

In het eerste blog heb ik uiteengezet, dat er hoe dan ook, een breed draagvlak voor een tribune moet zijn , in de gehele vereniging ,en vanzelfsprekend moet er overeenstemming zijn in de tribune- commissie.
 Ik  heb het meegemaakt dat ik aan tafel zat met 5 man en 2 personen waren voor een tribune direct  op het maaiveld met aan beide zijden  een mooie aluminium dug-out  ,.......... 3 man gingen voor een tribune van 100 cm boven het maaiveld zonder dug- outs .

 
 
Op dergelijke momenten duren de besprekingen wat langer en worden niet makkelijker , uiteindelijk werd het een tribune die , 4 meter langer was en waar 40 personen extra op konden plaatsnemen. .

Dus eerst maakt U gezamenlijk een keuze , U houdt rekening met de ruimte en het aantal mensen op de tribune , een 2de klasser  heeft niet snel een tribune nodig voor 1000 personen de meest voorkomende maten zijn : 16 meter tot 28 meter , bij ons praten wij dan over een tribune van 160 tot 280 personen.

Eind jaren 80,  heeft Herman Hutten uit Beerzerveld een eenvoudige tribune ontwikkeld die op gebouwd wordt uit modules van 4 meter ,dit systeem werd in de loop der jaren verder ontwikkeld .

Door de strakke vormgeving en de "eenvoud " is deze tribune makkelijk op te bouwen door de vereniging zelf , uiteraard kan dat ook verzorgd worden door een vakman . Natuurlijk is zelfbouw het beste voor uw budget .Maar u heeft dan wel weer de al eerder geroemde vrijwilligers nodig .Volgende keer  maakt u kennis met enkele belangrijke details .





































































































 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                              

Geen opmerkingen:

Een reactie posten