zaterdag 29 december 2012

Onderdeel van een internationale bedrijven groep

Het is even wennen maar het werkt inspirerend en het verveelt nooit, belangrijk is een goede discipline en een snelle duidelijke communicatie. De huttengroep werkt met 6 bedrijven in binnen en buitenland met een divers pakket in diverse branches . Van onroerendgoed en projectbouw, rubber banden, staal, RVS, aluminium tot sportproducten .En 1 ding hebben alle medewerkers in Nederland, Duitsland en Roemenië gemeen ......de feesten en activiteiten zijn altijd een succes.

 Ik heb voornamelijk te maken met Roemenië waar wij werken met Roemenen onder Nederlandse directie .Roemenië is een land in opkomst, vergelijkbaar met Nederland in de jaren 60 en 70 . Ook in die tijd kreeg mijn vader het weekloon in een loonzakje en de beste man had er nog 2 baantjes bij.

Een voordeel is dat onze Roemenen zeer goed technisch onderlegd en opgeleid zijn, de LTS en MTS zijn daar nog echte technische opleidingen. Als de tekeningen en informatie goed zijn kunnen zij absolute top producten maken,


Al jaren produceert  met name Intra Metaal een gevarieerd pallet producten ,zoals, trappen ,bordessen en andere constructies van hoge kwaliteit ,vooral gehele projecten worden uitgevoerd vanaf tekening . Intra Sport maakt o.a. dugouts,overkappingen en tribunes ,samen sterk ,duurzaam met prijsvoordeel.

Roemenië is een prachtig land met prachtige natuur, mooie rivieren, meren en een wisselend landschap, met goede mensen die hard werken aan een nieuwe toekomst , op deze manier wil ik een blijk van waardering geven aan al onze medewerkers daar < Rien vertaal jij dit maar even,>  en voor de vrijgezellen onder ons .....de dames daar zijn wel heeeel mooi .......

2 opmerkingen:

  1. Top Kuyer, oprecht. Op jou (...??) leeftijd, twitteren, facebooken en bloggen. Respect. En dit is een superleuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen