donderdag 13 december 2012

Een tijd van bezinning en bezuiniging .

Niemand ontkomt eraan , wij bezuinigen massaal dus ook de tribunes en sportaccommodaties lijden daaronder ,op sportvelden zie je ballenvangers scheef staan en de ballenvangernetten zijn gescheurd en kapot ,de veldafscheiding staat scheef en bovenbuis zit los . Dit heeft natuurlijk niets met bezuinigen te maken maar met onderhoud .

En alle producten hebben onderhoud nodig , daarvoor doen de verenigingen weer een beroep op het vergrijzende gilde van de VRIJWILLIGER , helaas kan dat niet anders, zonder de bijdrage van deze mensen kan een club niet bestaan .Je kan met wat onderdelen een hekwerk of een veldafscheiding makkelijk repareren mits op tijd , en geen jaar wachten dus . Dat zelfde geldt voor een ballenvangernet , knop de gaten dicht zodat het net niet verder scheurt, natuurlijk leveren wij graag nieuwe producten,  maar u kunt altijd bellen om een advies .

In de vorige nummers # hebben wij al gesproken over de tribune REPLAY ,  dat sluit weer aan bij de wens om in deze tijd met minder budget om te gaan , je kunt dan als vereniging iets moois realiseren tegen een betaalbare prijs, de sponsors , toeschouwers en vrijwilligers zijn blij en dat verhoogt de samenhorigheid van de club , met name in kleinere gemeentes is de voetbalclub vaak het middelpunt in en van  de gemeenschap , belangrijk en dat moet zo blijven!!!

Ik ontkom er niet aan om even stil te staan bij het vreselijke overlijden van een grensrechter <ook vrijwilliger > die afgeslacht werd, omdat hij een foutje maakte bij het vlaggen ,dit mag nooit meer!!! Wij wensen zijn vrouw en kinderen heeeel veel sterkte en veerkracht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten