maandag 2 december 2013

Heerlijke avond voor bejaarden in Ommen e.o.

Normaliter gebruiken wij dit blog zakelijk en met een redelijke portie sluikreclame, dit keer echter beperken wij ons tot een steeds groter wordende groep mensen die het zeker niet  makkelijk hebben in deze tijd de "Bejaarden ". Een afgrijselijk woord dus ik noem ze "Ouderen".

Was ik deze weken al eens ontroerd door "Geer en Goor, die landelijk de "Ouderen" al eens in het Zonnetje zetten, zaterdagavond jl. was ik uitgenodigd bij een "Ouderen"avond in de Carrousel in Ommen. Aldaar verzorgde TIS NIX een avond voor bejaarden die niet in een tehuis zitten.

Zelden heb ik mensen zo zien genieten van nummers zoals: Brandend Zand, Droomland, maar ook mooie nummers van Edith Staal, vrij vertaald,  het wordt altijd welk weer licht!! .En ik zag ook "de Woonboot" in de Amstel liggen.....
Maar ik hoorde ook liedjes die ik niet kende en die waren dus wel heeeel oud . Uit volle borst werd meegezongen en na de pause ging het dak eraf . Een volle bak die meezong en meedeinde op de muziek van TIS NIX.
                                                                          
 
Twee drukke ondernemers Herman Hutten en Henk de Lange,vormen het duo TIS NIX, al jaren verzorgen zij avonden voor "ouderen", veelal in tehuizen, geheel prodeo trekken zij er 2 a 3 x per week op uit om "ouderen een fijne avond te bezorgen........CHAPEAU...( .of petje af )
 
                                                                                 
 
Op zaterdagavond werd ook "all round" muzikant Henk Ruiter uit Ommen uitgenodigd, deze artiest speelt piano, syntesiser, basgitaar en accordeon, sumbliem. Dus ook een zangeres kon niet ontbreken, en uit de hoed toverde TIS NIX ....Aletta Berkhof.....
                                                                                   
 
Een paar sfeerfoto's wil ik u niet onthouden van "Ouderen" die volop genoten,  vooral na de pauze meezongen met elk liedje. Veel "jonge ouderen" die aanwezig waren feesten vrolijk mee. 
 
                                                                               
 

                              
Een mooie avond en een stuk ouderwetse gezelligheid, wat natuurlijk naar meer smaakt, want met name, ouderen in onze maatschappij hebben het in de huidige crisis ook niet makkelijk en een avond als deze, geeft weer afleiding en ontspanning.
Het management van Huttengroep  sponsort daarom graag enkele uren van Herman Hutten....

Wij zien u graag terug bij een volgend blog-item ......Anneke Hutten.....
           
                                                   U STAAT ER NOOIT ALLEEN VOOR
                                                                                 

                                                  
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten