dinsdag 17 december 2013

“Engelse tribune” PECZwolle klaar !

PECZwolle heeft de hoofdtribune uitgebreid. Het midden rif loopt tot het maaiveld en de spelers, technische staf van de thuisploeg en de bezoekende club zitten op de tribune. De zijkanten van de tribune zijn uitgebreid met 2 zit-rijen.
 Het voordeel voor PECZwolle is een toename van ruim 1100 zitplaatsen in het duurdere segment (businessclub), een mooie uitstraling en meer sfeer op de tribune.

                         


De verbouw is uitgevoerd door Bouwbedrijf De Gildenbouw en Onderhoud   uit Zwolle en Intrasport. uit Beerzerveld.
De Gildenbouw nam het bouwkundige deel voor zijn rekening, niet zichtbaar maar wel heel belangrijk de fundering !! Verder de bouwkundige afwerking, met name onder de hoofdtribune ontstaat een prima extra opslagruimte en daar moeten toegangsdeuren in andere aanpassingen worden uitgevoerd.

  Intrasport bv  voerde de tribunebouw uit, de zware constructie werd gemaakt in Roemenie.
 

Voor een dergelijke tribune worden natuurlijk zware solide constructies berekend, met betonelementen die speciaal op maat gestort worden. Nadat de constructie geplaatst is met de betonplaten, worden de balustrades met veiligheidsglas aangebracht, trappen en andere doorgangen gemaakt. Als laatste worden de kunststof klapstoelen en kuipstoelen geplaatst.

 
 
Uiteraard levert Intrasport tribunes voor elk niveau, dus grote en kleine clubs. Wij leveren tribunes als bouwpakkt maar kunnen ook de bouw voor u verzorgen, voor maten en diverse uitvoeringen, kijk even op Tribunes

                                                                               
 
U staat er nooit alleen voor !!!
 

    
                                                                                 
                                                             
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten