maandag 18 februari 2013

Roken in kleine cafe's verboden

Roken in kleine cafe's verboden .
 
Het moest ervan komen een rookverbod in alle horecabedrijven, na de openbare gelegenheden, zijn nu ook de kleinere cafe's en horeca-gelegenheden aan de beurt. Wij kunnen er niet onderuit roken is bar ongezond, maar voor velen onder ons behoort het bij een stuk gezelligheid en goede sfeer.
 
 
Een eenzame fietser op zoek naar een droge gezellige plek.
 
Al jaren hebben wij bij Intra Sport 1 van de oplossingen, wij leveren een compleet pakket met aanbouw en vrijstaande overkappingen die veelvuldig gebruikt worden als rokerskap, en als er plaats is op uw terras kan een boogkap, zoals afgebeeld, de oplossing zijn.

 
Met of zonder zijwanden,vrijstaand of als aanbouw.
 

Eventueel ingericht met straatmeubilair, of sta- tafels en voor de koude avonden is een verwarming geen luxe maar noodzaak, uw klanten zijn tevreden, de rokers en de niet rokers,  met deze service. Een vergunning moet wel aangevraagd worden.
 
 
Dit tafereel is niet nodig, gewoon wat aan doen !!!! en iedereen happy.
 
 
 
Boogdaken zijn voor alle doeleinden geschikt, als carport ,aanbouw, jongeren of ouderen ontmoetingsplek of als droogloop, het design oogt strak en door de eenvoud van ontwerp is ook de prijs budgettair verantwoord.
 
 
Ook in een bosrijke omgeving met veel bomen en begroeiing misstaat een boogdak niet ,deze boogkap is voorzien van wanden uitgevoerd met dubbelstaafmat, ideaal om een klimop of iets dergelijks te laten groeien.
 
 
Alle boogdaken kunnen worden uitgevoerd met diverse wanden, polycarbonaat, dubbelstaafmatten , staal, hout en glas, in alle maten en uitvoeringen en worden gemonteerd geleverd .
 
 
 U staat er dus niet alleen voor !!!!!
 
 



 





  












woensdag 13 februari 2013

Het voorjaar komt ...dus uw plein inrichten

Het voorjaar komt ..........
 
Het sneeuwt , waait en het is guur, somber, donker weer, toch optimistisch blijven dat is de oplossing. Het voorjaar staat eraan te komen en onder een bleek voorjaarszonnetje is buiten prettig werken.
 
Wij maken weer plannen voor ons plein, dat kan zijn een dorpsplein, schoolplein of een trapveld bij een vereniging en bijna altijd heeft dat met jeugd te maken, zij bepalen in grote mate de inrichting van hun leefomgeving, enkele trendy bezigheden : Panna/soccer, voetbal, basketbal, of een mix van beide. 
 
                                                                             
                               verplaatsbare basketbal installatie, deze vergt wel onderhoud en toezicht !!!

                                                             
  Combinatie mogelijkheden genoeg, voetbal ,basketbal, en "overdwars" volleybal, in deze uitvoering op kunstgras en ook daar kan Intra Sport in adviseren.

                                                                             
            pannaveld, prijstechnisch de beste oplossing afmeting van 5 x7.5 m ,5x10 m tot 10 x25 m
 
Voor de overige inrichting van het plein heeft u waarschijnlijk nodig, rijwielrekken ,afzethekken,  fietsoverkappingen , en ander straatmeubilair
                                                                                
                                                                              
                        Een populaire strakke, tijdloze fietsboogdak, de dure fietsen veilig en droog
                                                                               
                                                          
                                                              of een mooie parkbank
                                           
                        

                                              

Last but not least, heeft u de keuze uit een onverwoestbaar anti-vandalendoel dit doel vergt absoluut geen onderhoud , Intra Sport heeft hem ook gemaakt in een mini versie met dubbelstaafmat .

Wij komen u graag informeren en adviseren over de inrichting van uw park plein of sport- accommodatie  .....                  
                                                        U staat er niet alleen voor !!!!!

                                                                    
                                                                              

zondag 3 februari 2013

Tribunes type LIVE .........

Tribunes type LIVE
 
Ik wil U graag eerst deelgenoot maken van het feit dat ik vorige week voor het eerst in 25 jaar een tribune verkocht heb aan 2 dames, zij hebben bij de gemeente een plan ingediend voor de verbetering van het sportpark en dat is goedgekeurd ,vervolgens hebben de dames de financiering geregeld ..... chapeau, hoedje af voor deze kanjers.
 

De  tribune Live is ondanks zijn wat hogere prijs erg populair, hij heeft uitstraling die past bij de omgeving , robuust ,sterk . de tribune staat 100 cm boven het maaiveld  dat geeft een beter overzicht ,de balustrade ,het gangpad en de trappen geven de tribune een indrukwekkend "smoel".
 
 
Ook bij zelfbouw leveren wij alle tekeningen en berekeningen ,de vereniging maakt zelf een situatie schets.Een probleem geeft dat nooit. Als alles volgens de regels ingeleverd wordt hebben de betreffende ambtenaren geen werk dus is de vergunning snel een feit.


Standaard uitvoering  met hardhouten bankplanken, kuipstoelen kan ook ...


Deze tribune is opgebouwd op een onderbouw gerealiseerd door een aannemer in de verenging, onder tribune ruimte voor kleedkamers met in het midden de spelersdoorgang .



Zo hard hoeft U het niet te spelen !!!!!
 

Het eind resultaat mag er zijn en u kunt er als vereniging trots op zijn, wij adviseren u graag en voor bijna iedere vereniging hebben wij een oplossing boven afgebeelde tribune is in de bestaande veldafscheiding geplaatst dus er is altijd ruimte genoeg .De volgende uitspatting gaat over de levering en de bouw van tribunes, ballenvangers en hekwerken in Bonaire......

U staat er niet alleen voor !!!