maandag 7 oktober 2013

Blog PECZwolle "Samen de klus klaren"

Bij PECZwolle zijn de bouwwerkzaamheden voor Intrasport vrijdag begonnen. Eerder al heeft de hoofdaannemer Gildenbouw en onderhoud uit Zwolle al voorbereidingen getroffen en het bouwkundig gedeelte klaar gemaakt.
 Dan moet u denken aan zware funderingen en een 100-tal gaten van 40 cm in de betonwanden van de bestaande hoofdtribune, nauwkeurig werk omdat de gehele tribune uiteindelijk hangt en rust op deze voorzieningen.

Vrijdag is al het staal uit verzinkerij gekomen waar de tribune mee opgebouwd wordt, de gehele constructie is geproduceerd in Roemenië en daar al ten dele opgebouwd. Al het geleverde materiaal is volgens Nederlandse normen, berekeningen en tekeningen uitgevoerd. De veiligheid en duurzaamheid staat bij www.intrasport.nl/ en de Gildenbouw hoog in het vaandel.

                                                                         

De oude situatie bij op de foto . Bij de"Engelse Tribune " komen aan de zijkanten 2 zit-rijen erbij en het midden rif loopt dan schuin door naar het veld de dug-outs verdwijnen en spelers en technische staf nemen ook plaats op de tribune.





Zware stalen balken en kokers moeten samen met de fundering zorgen voor veilig en duurzaam voetbalplezier. Wij houden u op de hoogte en plaatsen deze week nog meer foto's van de bouw, volgende week kunnen wij u het eind resultaat tonen. 

De Gildenbouw en Intrasport zien u graag terug bij een volgende blog en natuurlijk bij de wedstrijden. 

U STAAT ER NIET ALLEEN VOOR !!!!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten