maandag 6 januari 2014

Na Bonaire en Aruba volgt Curacao en Brazilie

Na Bonaire, Aruba, Curacao en Oekraine leveren en plaatsen wij voor onze opdrachtgever een mooie Voetbalkooi van 25×40 meter in Brazilie.

Het toch altijd bijzonder dat Nederlandse bedrijven ver over onze grenzen producten leveren die daar hoog gewaardeerd worden.
 In ons geval hebben wij dit jaar op Bonaire en Aruba  al prachtige  Voetbalkooien geplaatst en nu is Curacao  en Brazilie aan de beurt.

Het is zeker niet zo dat INTRASPORT alles doet want er gaat nogal wat werk etc. aan vooraf . Een lange bootreis, planning en vooral een correcte levering want je kunt niet even snel wat na sturen ingeval van een foutieve levering
.
DSCN2464 DSCN2459 DSCN2481

Een prachtige Voetbalkooi op Bonaire op kunstgras (Edelgras), wat altijd opvalt in die regio dat er rood/witte doelen gebruikt worden, waarschijnlijk vanwege het licht gewicht en het makkelijke transport.  INTRASPORT  bouwde op dit Sportcomplex en naast een COMBI-Sportveld,  2 prachtige  Tribunes , waar voetbal en basketbal gespeeld wordt

.
DSCN2426 DSCN2419 DSCN2396

Ook de plaatselijke bevolking en aannemers worden ingeschakeld bij bouw werkzaamheden, dat is ook nodig omdat wij daar te maken hebben met een keiharde ondergrond waar je niet even met een schep of grondboor doorheen komt. Verder is het altijd goed voor de bevolking  en het schept een band en de betrokkenheid met Voetbal en Sport neemt toe.

DSCN2461 handbaldoel 20130310_131530

Top kwaliteit, vakmanschap en duurzaam, staan ook ver van huis, hoog in het vaandel en dat mag men van INTRASPORT ook verwachten. Want of het nu Voetbalkooien, Pannavelden  of Combinatie-Sportkooien betreft, het moet gewoon goed zijn…  De laatste foto laat zien dat het na gedane arbeid , zeker in die landen, goed rusten is !!
 
 
                                                              U STAAT ER NOOIT ALLEEN VOOR !!