maandag 18 november 2013

Ned Ambassadeur op bezoek bij onze vestiging Roemenie.

Nederlanders zijn een nuchter volk, dat is bekend , helemaal in Beerzerveld bij de Huttengroep raakt men niet gauw "van de leg". Maar wij waren toch wel heel verbaasd dat de Nederlandse Ambassadeur in Roemenië, de heer Matthijs van Bonzel, een bezoek wilde brengen aan onze vestiging aldaar.

Onze CEO de heer Herman Hutten heeft de delegatie ontvangen en rondgeleid, er werd  gestrooid met complimenten : "Een prachtig goed geoutilleerd bedrijf, een voorbeeld van verantwoord en goed ondernemen in Roemenie". Dat is volgens de Ambassadeur  de kracht van het Nederlandse bedrijfsleven in het buitenland. "Succesvol ondernemen betekent ook sociaal ondernemen en ook daarin onderscheid de Huttengroep  zich in Roemenië al jaar in jaar uit                    
                                                                         

Een foto van een van onze productiehallen met de heer H. Hutten.

Er werd nog uitgebreid stilgestaan bij de verbeterende handelsbetrekkingen tussen de beide landen en er werden nog suggesties gedaan voor verbeteringen en versoepelen van regelgeving en wetgeving. De situatie met ROMA bevolking en de problemen die daar soms uit voort vloeien zijn wat moeilijker op te lossen maar boden ook daar wel altijd gespreksstof. 

Intra Metal maakt in Roemenië onder Nederlandse directie (de heer Riend Tuinstra) lichte en zware constructies, trappen, hekwerken , tribunes en overkappingen  voor IntraSport en IntraMetaal beide onderdeel van de Huttengroep. De bedrijvengroep bestaat verder nog uit Huttenprojectbouw, OBO-banden in Nederland en OBO Duitsland.
                                                                                    

Een groet van IntraSport vanuit Roemenië en wij zien u graag weer bij een volgend Blog item...

U STAAT ER NOOIT ALLEEN VOOR 
webmaster  INTRASPORT