woensdag 28 november 2012

Mijn naam is Willem Kuyer en ook ik denk dat ik nodig moet gaan bloggen , momenteel doe ik interim managment bij Intra Sport b.v.  Ik ben inmiddels al 40 jaar met "buiten producten" bezig en het boeit nog steeds .De laatste 20 jaar houd ik mij bezig met de marketing en verkoop van o.a. tribunes , dug-outs, sportveldinrchting ,zoals voetbaldoelen , hekwerken ,veldafscheidingen en andere producten ,die je zo aantreft op een sportaccommodatie .In het verlengde daarvan leveren wij ook nog overkappingen ,carports en straat , park en pleinmeubilair.

Ik wil in een paar blogs ingaan op het realiseren van tribunes , vergis je niet ....voor een vereniging is de aanschaf van een tribune , een belangrijke investering , die vaak pas op langere termijn goodwill, comfort ,extra leden en dus geld oplevert .

Wij "polderen" in Nederland wat af ........vandaar dat het ook heel belangrijk dat er draagvlak is bij alle leden , toeschouwers en de sponsors van de club. Belangrijk in deze zijn ook de "vrijwilligers"
een snel ouder wordend "ras" harde werkers die een club groot maken en op de been houden ,een tribune-commissie bestaat ook bijna altijd uit vrijwilligers.

Als er draagvlak is wordt het tijd dat er gelobbied wordt bij de gemeente . Afdeling sport en recreatie <altijd enthousiast > en belangrijk !!! ..... past het in het bestemmingsplan . De technische kant , tekeningen en berekeningen voor de benodigde vergunningen  neemt een leverancier <Intra Sport ? >  wel voor zijn rekening . Typen is geen hobby van mij....... dus ik wil het hier graag bij laten .In mijn volgende blog gaan wij verder op de materie in ...........